Provar något nytt del I

Det här med inspiration är ett kapitel för sig för mig. Jag kan hitta så väldigt mycket inspiration in andras bilder och speciellt i bilder som jag själv normalt inte tar. Jag är ju natur- och djurfotograf men motorcyklar, actionbilder, gatufoto och arkitektur och med de de linjer, former och fart dessa olika inriktningar för med sig gör att jag inspireras ännu mer att ta ännu bättre djurbilder samt prova på dessa olika inriktningar.

I somras kände jag att mitt liv nästan kört fast, inspirationen var nere på 0 att ge mig ut att fotografera trots att en så fantastisk resa som Falklandsöarna inte lång så långt bak i tiden och även Lunnefåglarna på Runde hade bjudit på många fina ögonblick så hittade jag inte inspiration här på ”hemmaplan”. Därför var det otroligt roligt att en fotovän från Västkusten hörde av sig och undrade om jag ville fota Uddevalla GP och naturligtvis hängde jag på!! Men innan dess ville jag testa det här med att fota MC så först fotade jag Mälaren Runt som gick av stapeln 15 augusti och passerade här på hemmaplan i Mariefred. Jag undrar vad de tänkte när de såg mig ligga i diket med huvudet bara några centimeter från vägbanan 😀