Lunnefåglar!!

I juni åkte jag tillsammans med 15 andra fotografer med Zoom fotoresor till Runde i Norge för att fota Lunnefåglar 🙂
En helt fantastisk resa, som vanligt skulle man kanske kunna säga när det gäller Zoom. Jag valde att bila till Runde och väl framme på ön på torsdag förmiddag möttes jag av vår fotohandledare Roger Brendhagen.

Vi hade otroligt tur med vädret och så varmt och soligt har det nog aldrig varit på Runde som under de dagar vi var där. Jag har ju inte världens bästa kondition, ansträngningsastma och sedan en höjdrädsla som spökar så jag hade väl inte världens bästa förutsättningar för att ta mig upp till fågelklippan – men viljan kan försätta berg och min vilja tog mig hela vägen upp till Lunnelua inte bara en gång utan tre! Jag valde även att följa med på en vandring för att fota havssulor från ovan, men då tog höjdrädslan till slut över även om jag tog mig 298 meter över havet 😀

jag är även otroligt glad att jag vann tävlingen ”Resans bild” igen