Underbara Barcelona!

Har precis kommit hem efter några dagars tjänsteresa till Barcelona och vad jag älskar den staden! Det var femte gången jag var dit i tjänsten men första gången jag faktiskt tog med mig kameran(!)

Jag har i flera år sagt att jag måste åka tillbaka som turist och den här resan bara förstärker mina intryck. Jag har tur som har fantastiska kolleger som tipsade om sevärda byggnader och vad jag inte fick missa och jag hade även med mig några kolleger på mina rundvandringar. För för första gången hade jag lite mer fritid än vanligt (två kvällar) som jag kunde strosa runt bland annat kring La Sagrada Familia, La Rambla och de gotiska kvarteren. Jag tog mig även till Casa Batlló som har fantastisk arkitektur men tyvärr var byggnaden invirad i byggplast då det pågår renovering av den.

I Barcelona finns fantastisk arkitektur, nytt och gammalt blandas och Gaudí gör sig påmind över staden. Jag hade gärna åkt upp till Park Guell men tyvärr var det fullbokat båda dagarna jag var där.

Nu måste jag få in en resa till Barcelona i kalendern för nästa år?