Äntligen utställning igen!

Bilden kan innehålla: text

Förra året var en riktigt mellanår för mig. Fotomässigt så hade jag fantastiska resor till Sydafrika och Island där jag fick många fina bilder med mig hem och i slutet på året så fotade jag även i Stockholms tunnelbana vilket blev några väldigt intressanta bilder, men det här med utställningar mäktade jag inte med då.

Det var så mycket annat som hände och som påverkade fotograferandet. Min astma försämrades ganska så markant och jag fick stora problem med luftvägarna i kylan, min mor blev diagnosticerad med demens och flyttade in på ålderdomshem. Jag själv flyttade från min lägenhet jag haft i 15 år till ett helt underbart radhus (vilket är väldigt positivt och jag trivs otroligt bra ?). Första halvan av året var jag deprimerad, men det vände mycket tack vare flytten, så under sommaren hade jag så mycket energi att jag började engagera mig i Stockholm Pride/Europride. Sedan var ju sommaren heeelt fantastisk med solen och värmen, men det förde med sig torkan och bevattningsförbud så det blev inte direkt några blommor att fotografera. Så well, det fanns inte så mycket tid eller energi för fotande förra året och definitivt inte utställningar.

Men nu mår jag så mycket bättre och om jag får säga det själv så är mina bilder från Falklandsöarna de allra bästa jag tagit ?, så nu ställer jag ut på Galleri Zebras Vårsalong tillsammans med ca 20 konstnärer! Utställningen börjar i morgon lördag och pågår till nästa söndag. Det kommer troligen även bli en fotoutställning på Zebra framåt hösten som jag har föranmält intresse till 🙂